عنوان الموضوع : استنى اوعى ترميها تعالى اقولك تعملى ايه بيها - وصفة من مطبخي
كاتب الموضوع : imilla
مقدم من طرف منتديات ايمازيغن

ازيكم يا ثيمازيغين يا قمرات؟
ناس كتير بترمي قلب الكوسة

وفي ناس بتفرشه في حلة المحشي

وناس تانية بتحطوا في خلطة المحشي

انهارده هوريكوا طريقة حلوة بستفيد بيها من قلب الكوسة

نبدأ

1. هاتي قلب الكوسة بعد ما قورتيها.




2. حطيه في حلة على النار مع 3 فصوص توم ومرقة وملح وفلفل وحته زبده لو عايزة.





3. غطيها بالماء وسيبيها تتسلق.





4. صفيها.




5. اضربيها في الخلاط مع علبة زبادي ومعلقتين طحينة وعصير لمونة ومعلقة خل.




6. وصبيها في طبق و قدميها مع المحشي، و بألف هنا وشفا يا قمرات.





اتفضلوا معايا يا حلوين : )





مستنيه رأيكم وتقييمكم يا قمرات : )

قد تكوني مهتمة بالمواضيع التالية ايضاً:





©المشاركات المنشورة تعبر عن وجهة نظر صاحبها فقط، ولا تُعبّر بأي شكل من الأشكال عن وجهة نظر إدارة المنتدى©