عنوان الموضوع : كاتشاطورا سهله وهتعجبكوا - طبق شعبي
كاتب الموضوع : amira
مقدم من طرف منتديات ايمازيغن


انا النهارده جايبالكوا حاجه تجنن ودى فراخ ومكرونه على الطريقه الايطاليه
نبدا سوا

المقادير


نصف ك اوراك فراخ مخليه مقطعه
وعلى فكره انا عملتها عادى من غير ما تكون مخليه وقطعتها زى فراخ الشيش كده
جزر
كرات
كرفس
بصل
طماطم
زيت زيتون
زيتون مخلى
كسبره خضراء
عصير طماطم
فصين ثوم

تتبل الفراخ بملح وفلفل وحبة دقيق نونو
وتحمر فى زيت ساخن تاخد وش يعنى


الصوص

تحمر البصله مع 2 فص الثوم وعليها الخضره كلها وعصير الطماطم والطماطم المقطعهوالزيتون توضع الفراخ المحمره عليها وتقلب وتتبل وتملح ويوضع عليها حبة ماء وتترك على النار حتى السواء وترفع الفراخ فى سرفيس

نيجى للافتكاسه بقى

وهو اننا هنسلق مكرونه اسبكتى ونحطها فى الصوص
شفتوا طريقه سهله وجميله وطلعتلك اكلتين

فى امان الله


قد تكوني مهتمة بالمواضيع التالية ايضاً:





©المشاركات المنشورة تعبر عن وجهة نظر صاحبها فقط، ولا تُعبّر بأي شكل من الأشكال عن وجهة نظر إدارة المنتدى©