عنوان الموضوع : عمل المش علي الطريقة المصرية - طبق شعبي
كاتب الموضوع : admin
مقدم من طرف منتديات ايمازيغن
المقادير:
كوب لبن
5 ملاعق مورتة
مقدار شطة
مقدار ملح
2 معلقه سمنه
مقدار قطع جبن
الطريقة:-
1- تحمري المرته في السمنة لغاية ما يبقي لونها دهبي محمر
2- وبعدين حطي اللبن لغاية ما يغلظ قوامه وشيليه من علي النار لغاية ما يبرد
3- حطيه في برطمانات علي الجبن القطع وضيفي الشطة والملح وملعقة زيت علي الوش
4- اغلقي البرطمان كويس قوي وممكن يتحفظ لغاية اربع اشهر ماشي
قد تكوني مهتمة بالمواضيع التالية ايضاً:
©المشاركات المنشورة تعبر عن وجهة نظر صاحبها فقط، ولا تُعبّر بأي شكل من الأشكال عن وجهة نظر إدارة المنتدى©