عنوان الموضوع : سمك كرسبى - وصفة من مطبخي
كاتب الموضوع : salima
مقدم من طرف منتديات ايمازيغن

سمك كرسبي
المقادير: الطريقة:
1- لتحضير تتبلية السمك؛ افرمي الثوم مع الفلفل الأخضر والكمون والملح والفلفل الأسود والشطة الحمراء وعصير الليمون، وتبّلي السمك بالخليط ده، وسيبيه لمدة نص ساعة.
2- بعد كده حطّي السمك في الدقيق، وبعد كده حطّيه في البيض، وفي الآخر حطّيه في البقسماط، واضغطي بإيدك كويس على كل قطعة سمك، وبعد كده دخّليه في الفريزر لمدة 10 دقايق.
3- طلّعي السمك واقليه في الزيت لغاية لونه ما يبقى دهبي، وبعد كده ارفعيه على مناديل ورق علشان تتشرّب أي زيت موجود في السمك، ورصّيه في أطباق التقديم.. وبألف هنا وشفا.


منقووووووول


قد تكوني مهتمة بالمواضيع التالية ايضاً:





©المشاركات المنشورة تعبر عن وجهة نظر صاحبها فقط، ولا تُعبّر بأي شكل من الأشكال عن وجهة نظر إدارة المنتدى©