استعمل مربع البحث في الاسفل لمزيد من المواضيع
سريع للبحث عن مواضيع في المنتدى
-
07-15-2014, 04:35 AM بتوقيت الجزائر
#1
سمك كرسبى - وصفة من مطبخي
عنوان الموضوع : سمك كرسبى - وصفة من مطبخي
كاتب الموضوع : salima
مقدم من طرف منتديات ايمازيغن
سمك كرسبي
المقادير: الطريقة:
1- لتحضير تتبلية السمك؛ افرمي الثوم مع الفلفل الأخضر والكمون والملح والفلفل الأسود والشطة الحمراء وعصير الليمون، وتبّلي السمك بالخليط ده، وسيبيه لمدة نص ساعة.
2- بعد كده حطّي السمك في الدقيق، وبعد كده حطّيه في البيض، وفي الآخر حطّيه في البقسماط، واضغطي بإيدك كويس على كل قطعة سمك، وبعد كده دخّليه في الفريزر لمدة 10 دقايق.
3- طلّعي السمك واقليه في الزيت لغاية لونه ما يبقى دهبي، وبعد كده ارفعيه على مناديل ورق علشان تتشرّب أي زيت موجود في السمك، ورصّيه في أطباق التقديم.. وبألف هنا وشفا.
منقووووووول

قد تكوني مهتمة بالمواضيع التالية ايضاً:
©المشاركات المنشورة تعبر عن وجهة نظر صاحبها فقط، ولا تُعبّر بأي شكل من الأشكال عن وجهة نظر إدارة المنتدى©
المواضيع المتشابهه
-
بواسطة madiha في المنتدى تعليم الطبخ بالفيديو
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 07-25-2014, 03:19 PM بتوقيت الجزائر
-
بواسطة khouloud في المنتدى بيتزا والكيش و السندوشات
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 07-15-2014, 06:50 PM بتوقيت الجزائر
-
بواسطة chahinez في المنتدى بيتزا والكيش و السندوشات
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 07-15-2014, 06:50 PM بتوقيت الجزائر
-
بواسطة mira في المنتدى منتدى المقبلات و الاطباق الجانبية
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 07-15-2014, 12:18 PM بتوقيت الجزائر
-
بواسطة mira في المنتدى منتدى المقبلات و الاطباق الجانبية
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 07-15-2014, 12:06 PM بتوقيت الجزائر
ضوابط المشاركة
- لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
- لا تستطيع الرد على المواضيع
- لا تستطيع إرفاق ملفات
- لا تستطيع تعديل مشاركاتك
-
قوانين المنتدى