استعمل مربع البحث في الاسفل لمزيد من المواضيع
سريع للبحث عن مواضيع في المنتدى
-
07-15-2014, 02:53 PM بتوقيت الجزائر
#1
صريقة عمل الباسيمة - حلويات
عنوان الموضوع : صريقة عمل الباسيمة - حلويات
كاتب الموضوع : hamida
مقدم من طرف منتديات ايمازيغن
بسم الله الرحمن الرحيم
النهاردة جيبالكو طريقة عمل الباسيمة
انا عملتها وقولت لازم انتو كمان تجربوها
وهى عبارة عن نص كيكة والنص التانى
بسبوسة مش هكتر عليكو تعالو المقادير
المقادير
كوب الا ربع زيت
كوب ونصف سيمد البسبوسة
كوب دقيق
كوب سكر
2 بيضة+فانليا
واحد بيكنج بودر
كوب لبن اى نوع اتى تحبية
طريقة التحضير
يضرب البيض والفانليا+السكر جيدا
ثم يضاف الة باقى المقادير وحدة وحدة
وتضرب جيا بمضرب البيضثم توضوع
فى صنية مدهونة بالسمنة وتوضوع
فى الفرن ولما تطلع تسقيها بالعسل
تكونى محضرة العسل وهو عبارة عن
2 كوب سكر مغلى حتى يصبح عسل
ملحوظة
الكوباية اللى هاتعيرى بيها الزيت
تعملى بيها باقى المقادير ويارب مكونش
طولت عليكو وبالهنا والشفا
©المشاركات المنشورة تعبر عن وجهة نظر صاحبها فقط، ولا تُعبّر بأي شكل من الأشكال عن وجهة نظر إدارة المنتدى©
المواضيع المتشابهه
-
بواسطة salima في المنتدى الحلويات الجزائرية
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 09-04-2014, 08:52 PM بتوقيت الجزائر
-
بواسطة kamiliya في المنتدى المطبخ الجزائري
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 09-04-2014, 12:22 PM بتوقيت الجزائر
-
بواسطة khouloud في المنتدى الحلويات التقليدية و العصرية
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 07-15-2014, 03:56 PM بتوقيت الجزائر
-
بواسطة kamiliya في المنتدى الحلويات التقليدية و العصرية
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 07-15-2014, 03:51 PM بتوقيت الجزائر
-
بواسطة mira في المنتدى الحلويات التقليدية و العصرية
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 07-15-2014, 03:12 PM بتوقيت الجزائر
ضوابط المشاركة
- لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
- لا تستطيع الرد على المواضيع
- لا تستطيع إرفاق ملفات
- لا تستطيع تعديل مشاركاتك
-
قوانين المنتدى