استعمل مربع البحث في الاسفل لمزيد من المواضيع
سريع للبحث عن مواضيع في المنتدى
-
07-15-2014, 09:11 PM بتوقيت الجزائر
#1
اختراع حلة الضغط - نصائح مطبخية
عنوان الموضوع : اختراع حلة الضغط - نصائح مطبخية
كاتب الموضوع : hamida
مقدم من طرف منتديات ايمازيغن
دى طريقة بسيطة انا مجرباها وقولت افيد الكل بيها
حلة الضغط فكرتها ببساطة انها بتمنع خروج البخار اثناء تسوية الاكل وده بيساعد على سرعة التسوية ...اوك
احنا هنحاول نعمل نفس الفكرة ...
هتجيبى الحلة العادية وغالبا لما تيجى تسلقى لحمة لانها من الاكلات اللى بتاخد وقت فى السوى ....
هتظبطى المية بصل وتوابل وغيره ولما تغلى تحطى اللحمة وغلوتين ونبدأ تنفيذ الخطة
اطفى النار "الاحتياط واجب"
هاتى ورق فويل يعنى ورق المونيوم يعنى ورق قصدير ....بكل اللهجات اهوه 
غطى بيه الحلة كويس واقفلى من كل جوانبها عشان مفيش اى بخار يتسرب منها نهاااائى وحطى فوق الفويل غطا الحلة "وطبعا بتكونى ماسكاه بفوطةمطبخ عشان ما تتلسعيش ..مش طالبه بطولة يعنى هههههه
وهدى النار حاولى ما تفتحيش عليها خلاص لحد ما تستوى ....او تتحرق لو المية مش كفايه طبعا
خدى بالك من حاجتين ...
1- متخليش اى فويل نازل لتحت وملامس للنار لانه هيتحرق "اتنيه لفوق " قبل ما تولعى النار تانى
قد تكوني مهتمة بالمواضيع التالية ايضاً:
©المشاركات المنشورة تعبر عن وجهة نظر صاحبها فقط، ولا تُعبّر بأي شكل من الأشكال عن وجهة نظر إدارة المنتدى©
المواضيع المتشابهه
-
بواسطة imilla في المنتدى خبرات ونصائح مطبخية
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 07-15-2014, 09:15 PM بتوقيت الجزائر
-
بواسطة madiha في المنتدى خبرات ونصائح مطبخية
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 07-15-2014, 09:05 PM بتوقيت الجزائر
-
بواسطة chichaki في المنتدى خبرات ونصائح مطبخية
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 07-15-2014, 08:24 PM بتوقيت الجزائر
-
بواسطة mira في المنتدى خبرات ونصائح مطبخية
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 07-15-2014, 08:16 PM بتوقيت الجزائر
-
بواسطة hamida في المنتدى عروس ايمازيغن
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 07-14-2014, 08:05 PM بتوقيت الجزائر
ضوابط المشاركة
- لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
- لا تستطيع الرد على المواضيع
- لا تستطيع إرفاق ملفات
- لا تستطيع تعديل مشاركاتك
-
قوانين المنتدى