عنوان الموضوع : طريقة عمل الرقاق 2014 عمل الرقاق - وصفة من مطبخي
كاتب الموضوع : madiha
مقدم من طرف منتديات ايمازيغن








ده الرقاق عملته فى البيت طبعا طعمه لايقاوم
وانا اللى عملت الراق

عباره عن فطيرابيض مجفف فى الفرن

المكونات


  1. شربه ساخنه ودسمه
  2. سمن دافئ
  3. الحمه مفرومه مستويه (عصاج)

الطريقه


هندهن الصنيه المناسبه ونرقه الفطلئر فى الشربه الساخنه



هتتطرى شويه ونرص الفطائى ونرش السمن بين كل طبقه ولما نصل للنصف هنفرد العصاج



ونكرر الفطائر لحد المقدار ما يخلص ويدهن الوجه سمن وتوضع فى فرن ساخن مدة 20 دقيقه حتى يحمر الوجه


نطلعها من الفرن ونرش قليل من الشربه ونغطى حتى تتطرى شويه


وبالهنا والشفا




















قد تكوني مهتمة بالمواضيع التالية ايضاً:





©المشاركات المنشورة تعبر عن وجهة نظر صاحبها فقط، ولا تُعبّر بأي شكل من الأشكال عن وجهة نظر إدارة المنتدى©