عنوان الموضوع : رشدة الكسكاس - المطبخ الجزائري
كاتب الموضوع : chahinez
مقدم من طرف منتديات ايمازيغن



ومقاديرها الكل يعرفها ( دقيق وماء وملح ) وأفرديها فى الالة .
ابدى برقم 1 وبعدين 3 وبعدين 5 وبعدين 7 وبعدين 9 وفى الاخير جهة الثانية اللى تطلع فيها العجينة خيوط .
وبوخيها وافككيها بين ايديك بشوية زهر .
ورديها ثانى فى الكسكاس ولما تتبوخ مليح حطي عليها شوى طبيخة وحببيها .
نسقيها فى صونية وسقيها بالبصلة واللحيمات .
قدميها مع سلاطة ومسير وبالهنا والشفا .










شهية طيبة
منقووووووووووووووورل للفائدة





©المشاركات المنشورة تعبر عن وجهة نظر صاحبها فقط، ولا تُعبّر بأي شكل من الأشكال عن وجهة نظر إدارة المنتدى©