عنوان الموضوع : بطاطاالمحشيه من مطبخiiii بالصور - طبق جزائري
كاتب الموضوع : amira
مقدم من طرف منتديات ايمازيغن

المقادير




بطاط/ صغيره
اللب (القلب ) بتاع البطاطا
2م كبيره ذبده
لحم مفروم
صلصه طماطم
ملح فلفل توابل حسب الزوق



الطريقه



نقور البطاط/



ونقطع حته صغيره من تحت علشان نعمل للبطاط/ قاعده



نحط الذبده على النار مع م ص زيت



نحمر البطاط/ لغايه اما تكتسب اللون ده نطلعها




نجيب اللب بتاع البطاط/ نحمره شويه



نحط عليه رشه عصاج ونقلب



رشه صلصه مع الملح والفلفل والتوابل ونقلب



نحشى البطاط// بعد ما تبرد
نرص الخليط اللى عملناه فى صينيه للفرن



ونرص البطاط/ المحشيه فوقه




رشه صلصه خفيفه وشويه شوربه او ميه تقريبا مقدار ربع كوب عادى وعلى الفرن




وده شكله اما يطلع


وبالهنا والشفا .............






©المشاركات المنشورة تعبر عن وجهة نظر صاحبها فقط، ولا تُعبّر بأي شكل من الأشكال عن وجهة نظر إدارة المنتدى©