عنوان الموضوع : فتة باللحمة , طريقة عمل الفتة باللحمة من مطبخى - وصفة من مطبخي
كاتب الموضوع : khouloud
مقدم من طرف منتديات ايمازيغن
فتة باللحمة , طريقة عمل الفتة باللحمة من مطبخى
فتة باللحمة , طريقة عمل الفتة باللحمة من مطبخى
فتة باللحمة , طريقة عمل الفتة باللحمة من مطبخى
ازيكم يا عدلاوتى جايبلكم اليوم طريقة عمل الفتة باللحمة ومن مطبخى يارب تنال اعجابكم
تتكون الفتة من ارز ولحمة مسلوقة ومحمرة وخبز محمر وصلصة طماطم بالتوم
الطريقة نجهز الارزونسويه ونكون سلقين اللحمة ومحمرنها اذا حبة وممكن تسيبيها مسلوقة حسب الرغبة وبعدين نعمل الصلصة بالتوم والخل والكل عارفها طبعا ونجهز الخبز وهو عبارة عن خبز مقطع قطع صغيرة ونحمره فى زبدة لحد لما ينشف ويحمر وبعدين نضيف عليه الشوربة ونتركها شوية صغيرة وبعد كده نصفيه من الشوربة علشان الخبز ما يطرى منك وبكده تكون الفتة اتعملت وتجهزى طبقك بان تضعى الارز من تحت وعليه الخبز وفوقهم الصلصة وبعد كده اللحمة وكمان انا بزود توم متشوح كده على الوش بيبقى حلووو جدا وبالف هنا
الشكل النهائى للطبق
قد تكوني مهتمة بالمواضيع التالية ايضاً:
©المشاركات المنشورة تعبر عن وجهة نظر صاحبها فقط، ولا تُعبّر بأي شكل من الأشكال عن وجهة نظر إدارة المنتدى©