عنوان الموضوع : حفظ الخضرة للمحشي وخلافه حفظ الخضرة يا قمرات - نصائح مطبخية
كاتب الموضوع : amira
مقدم من طرف منتديات ايمازيغن






صباحكم / مساكم فل يا ثيمازيغيني
انا ان شاء الله مسافرة لمدة اسبوع وانا بقفل الشقة لقيت عندى خضرة كنت جايباها علشان اعمل محشي
بس محصلش نصيب لسه. ههههههههههه
المهم قلت حرام الخضرة تترمي بقالها في الثلاجة 5 أيام وحسيبها كمان اسبوع يبقي لازم احفظها
وعلشان انتوا حبايبي صورت ليكم حفظ الخضرة من مطبخي

طبعاً اول حاجة نظفت الخضرة بيكون فيه اوراق منظرها غريب في النص ودى بتكون ضارة وبعد كده غسلتها ونقعتها في ميه وخل ونشفتها

وقطعتها صغير جداً عن طريق الكيتشن ماشين لتوفير الوقت

وبعد كده حفظتها في كيس وفرغته من الهوا وسويتها فيه

وقفلته كويس وعلي الفريزر علطول

وقت ما احب اعمل المحشي هطلع علي قد احتياجي وبرضه تستخدم في تزين الاطباق








©المشاركات المنشورة تعبر عن وجهة نظر صاحبها فقط، ولا تُعبّر بأي شكل من الأشكال عن وجهة نظر إدارة المنتدى©