عنوان الموضوع : ازاى تعملى الملخية - نصائح مطبخية
كاتب الموضوع : chahinez
مقدم من طرف منتديات ايمازيغن

بسى يا قمر تخصلى الملخية وتسبيها تتهوى وتخرطيها وتكونى فى نفس الوقت حاتة شوربا على النار وتكون بتغلى وبعدين تتشى الملخية وتحتى ملح وتكونى جايبة طبق وتكونى حاتة فية سمن وكزبرة ناشفة وثوم وبعدين تتشى التقلية ومتنسيش تشهاقى

قد تكوني مهتمة بالمواضيع التالية ايضاً:





©المشاركات المنشورة تعبر عن وجهة نظر صاحبها فقط، ولا تُعبّر بأي شكل من الأشكال عن وجهة نظر إدارة المنتدى©