عنوان الموضوع : الزبدة البلدى من مطبخى - نصائح مطبخية
كاتب الموضوع : salima
مقدم من طرف منتديات ايمازيغن

حبيت اوريكم طريقتى فى عمل الزبدة البلدى من مطبخى ركزوا مع الصور واليكم الخطوات بالتفصيل
اولا انا ابنى بيرضع لبن حليب وانا باشيل القشطة وباحوشها فى علبة بلاستيك فى الفريزر وبعد ما تكمل كمية محترمة كده استنى اما تفك من التلج احطها فى الكيتش واكون مركبة قطعة الخفق وافضل اضرب فيه يعنى اديها علقة محترمة ههههههههههههه
يعنى حوالى عشر دقايق بس انا باريح الخلاط شوية صغيرين كل فترة ودوقى بقى احلى زبدة طبيعية وخالية من اى اضافات
انا مش عارفة الصور طالعة صغيرة ليه المهم ياريت حد من المشرفات يظبطها وبلاش تنسونى من التقييم لاحسن ده انا تعبت جدا وممكن ازعل لو ما حدش شجعنى


قد تكوني مهتمة بالمواضيع التالية ايضاً:





©المشاركات المنشورة تعبر عن وجهة نظر صاحبها فقط، ولا تُعبّر بأي شكل من الأشكال عن وجهة نظر إدارة المنتدى©