استعمل مربع البحث في الاسفل لمزيد من المواضيع
سريع للبحث عن مواضيع في المنتدى
-
07-15-2014, 04:58 AM بتوقيت الجزائر
#1
وجبة سما تطلعك السما - وصفة من مطبخي
عنوان الموضوع : وجبة سما تطلعك السما - وصفة من مطبخي
كاتب الموضوع : salima
مقدم من طرف منتديات ايمازيغن
النهاردة جايبة لكم وجبة على بعضها الاول
مقادير الطبق الاول
شوربة الخرشوف
:4 قلب خرشوفة _بصلة_كرفس_ملح_فلفل_2ونص كوب شوربة فراخ او لحمة_معلقة سمنة_نص كوب لبن
( الطريقة:ننضف قلب الخرشوف كويس ونقطعة على اربع مكعبات ونقطع الكرفس والبصل ونشوحهم فى السمنة ؛نحط الشوربة ونحط الخضار على النار لحد مايستوى؛نصفى الشوربة فى عصارة الخضروات او نضربهم فى الخلاط ونحط اللبن ونحطة تانى على النار ونتبلة ونقدمة سخن.
الطبق التانى
الكوردن بلو
ومقاديرة هى:فراخ مخلية حسب العدد_كوب ونص دقيق+معلقتين نشا_كوب ونص بقسماط+ملح وفلفل_2بيضة مضروبين بالشوكة_جبنة شيدر او مزريلا _زيتون اسود او اخضر الطريقة:نفتح الفراخ بالطول من غير ما نفصلها,وندقها لحد ما ترفعبين ورق بلاستيك,نتبلها بالملح والفلفل,ونحط شريحة جبنة وشوية زتون ونقفل الفراخ زى السانويتش وممكن نستعمل الخلة, نغمس الفراخ فى الدقيق وبدين البيض وبعدها البقسماط ,ونحطة نص ساعة فى التلاجة وعدين نحمرالفراخ السلاطة :سلطة الزبادى بالخيار:المقادير:كوبية زبادى _2خيارة _معلقة بقدونس مفروم_فصين توممفرومين_ملح _فلفل بس بسيط خالص الطريقة :نقشر الخيار ونقطعة صغير ونرش علية ملح ونحطة فى مصفاة_ نحط التوم والفلفل للزبادى ونضربهم بالشوكة _نحط الخيار المملح للزبادى ونرش عليه البقدونس ونقدمه الطبق التالت رز ابيض او مكرونة ودول مافيش اسهل منهم الحلو بقى خليه فاكهه لأن ايدى وجعتنى من الكتابة اوعو تنسوا الدعوة الحلوة ومعاها التقييم .
قد تكوني مهتمة بالمواضيع التالية ايضاً:
©المشاركات المنشورة تعبر عن وجهة نظر صاحبها فقط، ولا تُعبّر بأي شكل من الأشكال عن وجهة نظر إدارة المنتدى©
المواضيع المتشابهه
-
بواسطة kouka في المنتدى منتدى المقبلات و الاطباق الجانبية
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 07-15-2014, 01:06 PM بتوقيت الجزائر
-
بواسطة imilla في المنتدى منتدى المقبلات و الاطباق الجانبية
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 07-15-2014, 12:45 PM بتوقيت الجزائر
-
بواسطة chahinez في المنتدى المطبخ العام
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 07-15-2014, 05:41 AM بتوقيت الجزائر
-
بواسطة مريم في المنتدى المطبخ العام
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 07-15-2014, 04:20 AM بتوقيت الجزائر
-
بواسطة inzou07 في المنتدى المطبخ العام
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 07-15-2014, 04:19 AM بتوقيت الجزائر
ضوابط المشاركة
- لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
- لا تستطيع الرد على المواضيع
- لا تستطيع إرفاق ملفات
- لا تستطيع تعديل مشاركاتك
-
قوانين المنتدى