عنوان الموضوع : طريقه تخليل اللفت على طريقه اسامة السيد - وصفة من مطبخي
كاتب الموضوع : admin
مقدم من طرف منتديات ايمازيغن

طريقه تخليل اللفت على طريقه اسامة السيد
و انا جربتها شخصيا و نجحت معايا و لا اتهرا و لا باش

-تقطعي اللفت بعد غسله زي ما تحبي
-تضعيه في مصفاة و تحطي عليه كمية لا باس بها من الملح
و تبيتيه ليله في الملح و حطي تحت المصفى حاجة عشان هينزل مية
-تاني يوم هتلاقيه نزل ميته كله
-تحضري بقى لوازم التخليل و هي الملح و المية و عصير الليمون و الفلفل الحار لو تحبيه بالفلفل و اضيفي شوية خل
-الملح تذوبيه في الماء و تضيفيله عصير الليمون و الخل المهم الملح لا يكون زايد و لا ناقص انت تدوقي الملح يبقى كعتدل
-اه نسيت تحطي كمان قطعه من البنجر عشان يعطيله لون المخلل الوردي الجميل
و الجزر كمان بنفس الطريقه و الخيار
اتمنى اني اكون قد افدتك انا جربتها و طلع رائع اللفت و الجزر


قد تكوني مهتمة بالمواضيع التالية ايضاً:





©المشاركات المنشورة تعبر عن وجهة نظر صاحبها فقط، ولا تُعبّر بأي شكل من الأشكال عن وجهة نظر إدارة المنتدى©