استعمل مربع البحث في الاسفل لمزيد من المواضيع
سريع للبحث عن مواضيع في المنتدى
-
07-15-2014, 12:15 PM بتوقيت الجزائر
#1
طريقه تخليل اللفت على طريقه اسامة السيد - وصفة من مطبخي
عنوان الموضوع : طريقه تخليل اللفت على طريقه اسامة السيد - وصفة من مطبخي
كاتب الموضوع : admin
مقدم من طرف منتديات ايمازيغن
طريقه تخليل اللفت على طريقه اسامة السيد
و انا جربتها شخصيا و نجحت معايا و لا اتهرا و لا باش
-تقطعي اللفت بعد غسله زي ما تحبي
-تضعيه في مصفاة و تحطي عليه كمية لا باس بها من الملح
و تبيتيه ليله في الملح و حطي تحت المصفى حاجة عشان هينزل مية
-تاني يوم هتلاقيه نزل ميته كله
-تحضري بقى لوازم التخليل و هي الملح و المية و عصير الليمون و الفلفل الحار لو تحبيه بالفلفل و اضيفي شوية خل
-الملح تذوبيه في الماء و تضيفيله عصير الليمون و الخل المهم الملح لا يكون زايد و لا ناقص انت تدوقي الملح يبقى كعتدل
-اه نسيت تحطي كمان قطعه من البنجر عشان يعطيله لون المخلل الوردي الجميل
و الجزر كمان بنفس الطريقه و الخيار
اتمنى اني اكون قد افدتك انا جربتها و طلع رائع اللفت و الجزر
قد تكوني مهتمة بالمواضيع التالية ايضاً:
©المشاركات المنشورة تعبر عن وجهة نظر صاحبها فقط، ولا تُعبّر بأي شكل من الأشكال عن وجهة نظر إدارة المنتدى©
المواضيع المتشابهه
-
بواسطة khouloud في المنتدى منتدى المقبلات و الاطباق الجانبية
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 07-15-2014, 01:21 PM بتوقيت الجزائر
-
بواسطة chichaki في المنتدى المطبخ العام
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 07-15-2014, 05:17 AM بتوقيت الجزائر
-
بواسطة kamiliya في المنتدى المطبخ العام
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 07-15-2014, 05:13 AM بتوقيت الجزائر
-
بواسطة chahinez في المنتدى المطبخ العام
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 07-15-2014, 05:11 AM بتوقيت الجزائر
-
بواسطة kamiliya في المنتدى المطبخ العام
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 07-15-2014, 05:08 AM بتوقيت الجزائر
ضوابط المشاركة
- لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
- لا تستطيع الرد على المواضيع
- لا تستطيع إرفاق ملفات
- لا تستطيع تعديل مشاركاتك
-
قوانين المنتدى