عنوان الموضوع : طريقة عمل سويسرول شيكولاتة محشى قشطة - حلويات
كاتب الموضوع : imilla
مقدم من طرف منتديات ايمازيغن

بسم اللة الرحمن الرحيم

النهاردة جيبالكو طريقة سهلة ولذيذة
وهى سويسرول شيكولاتة محشية قشطة
تعالو نشوف المقادير
المقادير

كوب دقيق
4بيضات مفصولين البياض عن الصفار
ربع كوب كاكاو
كوب سكر
نص معلقة بيكج بودر
معلقتين عسل
قشطة

الطريقة

نضرب البياض لوحدة والصفار نضربة مع السكر
يخلط الدقيق مع الكاكاو والبيكنج بودر
ثم نضيفة على خليط الصفار ويضرب
ثم يأخذ البياض ويضاف على الخليط ويضرب جيدا
ثم تجيبى صنية وتفريشيها ورق زبدة ويضاف الخليط
وتحطية فى الفرن ولما يستوى تقلبية وتلفية
وبعد شوية فكية ونكونى مجهزة القشطة ومعلقتين العسل
وتسقية بيها وتلفية تانى وحطية فى الثلاجة
وبالهنا والشقا



قد تكوني مهتمة بالمواضيع التالية ايضاً:





©المشاركات المنشورة تعبر عن وجهة نظر صاحبها فقط، ولا تُعبّر بأي شكل من الأشكال عن وجهة نظر إدارة المنتدى©